Voetballezing bij Roessingh

    Op donderdagavond 12 september verzorgen internationaal scheidsrechter betaald voetbal Bas Nijhuis en zijn assistent Coen Droste bij Roessingh een lezing. Zij delen op humoristische wijze hun ervaringen in het nationale en internationale voetbal en geven een multimediaal kijkje in de soms lastige wereld van de arbitrage.

    Bas Nijhuis en Coen Droste vormen een goed ingespeeld team, dat naast de Eredivisie inmiddels ook actief is in de UEFA Europa League en Champions League. De match tussen Roessingh en het scheidsrechters team is ontstaan op de Beursvloer die op 5 februari bij Grolsch plaatsvond. Het doel van deze Beursvloer was om de maatschappelijke betrokkenheid in Enschede te bevorderen door zo veel mogelijk partijen met elkaar te verbinden. De lezing vindt plaats ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van Roessingh.

    De lezing duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur en vindt plaats in de Zilvoldzalen van Roessingh. Revalidanten, oud-revalidanten, medewerkers en leden van Sport Spectrum Roessingh zijn van harte uitgenodigd. Aanmelden kan per mail via marketing@roessingh.nl onder vermelding van 'voetballezing'. Mensen die met een rolstoel komen, kunnen dit bij hun aanmelding doorgeven. De lezing is gratis toegankelijk, dus meld u snel aan want vol is vol.